Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Tollbua – en ny stjerne i Trondheim

Viser kokk og fine serviser

Vår viktigste oppgave i Culina er å hjelpe kundene våre med å finne serviser og utstyr som ikke bare gjør hverdagen på kjøkkenet enklere, men som også fremhever maten på best mulig måte.

Det er nettopp det vi har gjort for Tollbua, en restaurant som åpnet  i den historiske Tollboden fra 1910. Her leder Christopher Davidsen, sølvvinner i Bocuse d’Or og en av Norges mest anerkjente kokker, an sammen med Eli Anne Rosvold Sundset, kåret til Young Chef of the Year 2023. 

Tollbua har allerede sikret seg plass i Michelin-guiden takket være sin fokus på norsk sjømat av ypperste kvalitet og en atmosfære som beskrives som både "crackling" og unik. 

Vi er stolte over å ha levert serviser, glass og kjøkkenutstyr som bidrar til å fremheve Tollbuas visjon og kvalitet. En ekstra takk til vår kollega Haakon Winge for å finne løsninger.

Servisene som er brukt er det hvite Lotus fra S&P Collection, det grå Silverbrass - Fine2Dine og det blågrå er Halo fra Fine2Dine.

Tollbua ingår i Mati gruppen og De Historiske Hotel & Spisesteder.