For stor boks gir for mye luft og raskere bedervet mat. For liten boks og du må kanskje kaste mat, eller får ikke lukket lokket ordentlig - som også gir bedervet mat.
Mat som skal oppbevares kjølig kan med fordel lagres i stål-kantiner. Skal det stå i en disk vil plastkantiner i verste fall føre til at maten ikke holder kald nok temperatur over tid.
Små tynne engangs-plastbokser er hyppig brukt i mange kjøkken - vi anbefaler cambro reusable som et alternativ til disse, tilnærmet lik størrelse, lokk som enkelt vippes av, og lav pris for å også kunne konkurrere på pris mot engangsboksene.
Araven-boksene kommer med ferdig utarbeidet område for å angi hva som er i boksen, når det ble produsert, hvordan det skal lagres (kjølig, frys, romtemp etc), osv. Husk å få med tusj for merking. Merkingen er ikke permament og fjernes i vask.
Alternativt har vi etiketter på rull, som enkelt fylles ut og limes på.
Med tavletusjer kan du også skrive rett på boksen, men NB, hvis teksten får stå for lenge er det ikke sikkert den blir 100% borte i vask. Tusjer finnes i varianter som vaskes av med vann, og vannfaste som fjernes med spesialspray.